Alt godt kommer til den med viljen i hjertet

Alt godt kommer til den med viljen i hjertet

Sådan bruger jeg loven om tiltrækning til at forbedre mit liv

Loven om tiltrækning er et universelt princip, som siger at du tiltrækker det du fokuserer på. Med andre ord, du skaber din egen virkelighed med dine tanker, følelser og handlinger.

Derfor bruger jeg loven om tiltrækning som et værktøj til at forbedre mit liv og Jeg har lavet en lille øvelse du selv kan bruge til at manifestere loven om tiltrækning i dit liv:

Beslut dig for, hvad du virkelig ønsker. Det kan være noget materielt som et nyt hus eller en ny bil eller noget immaterielt, som et bedre helbred eller mere kærlighed. Vær så specifik som muligt og skriv det ned på et stykke papir eller i en dagbog.

Hæv din frekvens til at matche dit ønske. Det betyder, at du skal føle dig godt tilpas og glad, som om du allerede har det du ønsker. Du kan gøre det ved at meditere, visualisere og sige positive bekræftelser. Jo mere du fokuserer på dit ønske, jo mere vil du tiltrække det til dig.

Åbn op for mulighederne og tro på dem fuldt ud. Det betyder at du skal slippe din tvivl, frygt og stole på at universet vil bringe dig dit ønske på den bedste måde og det rigtige tidspunkt. Du kan gøre det ved at være taknemmelig for det du allerede har og for det der er på vej til dig.

Altså forestil dig at du allerede har det du ønsker – og nyd følelsen! Det betyder at du skal handle, tale og tænke som om dit ønske var en del af din nuværende virkelighed. Du kan gøre det ved at fejre dine succeser, dele din glæde med andre eller forkæle dig selv med noget godt.

En anden god måde at arbejde med tiltrækning af energi på er at sætte intentioner ved nymåne. Vil man derimod gerne slippe energi, er det fuldmånen man skal have fat i, og hvis man oplever en super blå måne, så er den ekstra kraftfuld til at arbejde med at forløse og slippe gammel energi.

En anden lille øvelse som du kan bruge til at manifestere loven om tiltrækning i dit liv er at gentage et mantra hver dag som bekræfter din intention. Et mantra er et positivt udsagn som du siger til dig selv med overbevisning og følelse. Et eksempel på et mantra er: “Jeg er den magiske skaber af mit eget liv. Alt hvad jeg ønsker mig kommer til mig let og ubesværet.” Du skal vælge et mantra som passer til dit mål eller din situation. Det vigtigste er at du siger det med tro på dig selv og universet.

Din vilje er hvad der manifestere dine drømme og ønsker, så hold ikke igen.

You got this.