Super Blå måne

Super Blå måne

Jeg elsker at se på fuldmånen og mærke dens energi, og det bliver endnu mere magisk når der er en super blå måne på spil. Jeg ved at når det er fuldmåne kan jeg se tingene mere klart og bedre give slip på det som ikke længere gavner mig og gøre plads til nye mål for mit liv. Når månen er fuld, så flyder den næsten over af energi, og begynder at gøre klar til dens aftagende fase, og netop derfor kan vi, med denne energi se på hvad der er klar til at give slip i vores liv, så vi kan træde ind i et nyt kapitel med plads til nye temaer. Men der er nogle fuldmåner som er endnu mere specielle og sjældne. De kaldes en super blå måne.

Hvad er en supermåne

Hvad er en supermåne? Månen bevæger sig eliptisk omkring jorden, det vil sige at den i sin bane, af og til er tættere på jorden, og af og til er længere væk fra jorden. Når den er tættest på jorden, kalder vi det en supermåne, her kan månen se større ud end normalt, og de der mærker månens energi, og bliver påvirket af månens faser, ofte mærke energien stærkere end normalt. De officielle betegnelser for Månen når den er hhv. tættest på og længst væk fra jorden er perigee (tættest på) og apogee (længst væk), vi kalder den en supermåne når den er tættest på, fordi den kan se større ud fra jorden end normalt. Og mange mener at den har større indflydelse, og derfor større potentiale at arbejde med, når den er tættest på os.

Hvad er en blå måne?

En blå måne er, når der er to fuldmåner i samme kalendermåned. Mange oplever at en blå måne forstærker de energier som er i spil, i forhold til ved en almindelig fuldmåne. Det betyder at man har en ekstra chance for at gøre noget anderledes, bryde gamle mønstre og skabe forandring i sit liv. på engelsk har de et udtryk om den blå måne, der indikere at noget kræver usigelig meget held for at lykkes, de siger at nok sker en gang ved en blå måne, underforstået at det sker nok ikke, med mindre man er overordentligt heldig. Derfor er der også ved disse blå måne en overbevisning om de at bringer mulighed for pludseligt held, en ekstraordinær mulighed for at lykkes med noget, hvor ens odds måske ikke er så gode.

Den blå supermåne 2023

Den blå supermåne 2023 var et af disse øjeblikke, hvor universet serverede en unik mulighed, både en supermåne og en blå måne på samme tid, folk fra hele verden skrev om, og fulgte denne måne tæt, og brugte øjeblikket til at give slip, og arbejde med energien for at bane vejen for nye muligheder i livet. I tarot er månen et af de 22 kort i det store arkana, som repræsenterer de store temaer og lektioner i livet. Månen symboliserer vores følelsesliv, vores intuition, vores underbevidsthed og vores drømme. En super blå måne kan have en stærk indflydelse på vores tarot læsning, fordi den forstærker de energier som månen repræsenterer.

Den blå aura betydning

Jeg elsker at opleve denne slags begivenheder og deres magi. Jeg planlægger nøje hvad jeg vil gøre den aften det sker. Jeg vil bruge nogle krystaller som kan hjælpe mig med at udnytte energien og ved de blå måner, også den blå aura betydning. En blå aura indikerer sensitivitet og det at komme i balance med ens indre og sandre stemme og selv. Så ved blå måner er det oplagt at bede om at give slip på det der holder en fra at udtrykke sig i overenstemmelse med sin indre sandhed og fra at tale med sin sande stemme. Ligeledes kan man bede om at få øje på hvor man holder sig selv tilbage fra at være i harmoni med sig selv og skabe indre ro og balance i sit sande flow.

Hvilke krystaller kan man bruge?

Jeg har valgt tre krystaller som har forskellige egenskaber og betydninger: Celestit: Den har en meget blid natur, som lindrer mine nerver, reducerer mit stress og beroliger mit sind. Den lader mig finde sindsro og harmoni og modtage vejledning fra universet og mine åndelige guider. Labradorit: Den er en sten af transformation, magi og intuition. Den beskytter mig mod negativ energi og hjælper mig med at opdage mit sande potentiale. Selenit: Den er en sten af renhed, klarhed og fred. Den renser min aura og mine omgivelser og åbner mig for højere bevidsthed. Jeg håber at de næste blå supermåner vil bringe dig mange gode energier og muligheder.