Krystallenes Kraft

Krystallenes Kraft

I dag vil jeg dele nogle erfaringer jeg har med de krystaller jeg bruger til at rense min energi og beskytte mig mod onde ånder og sort magi.

Inden jeg bruger mine krystaller sørger jeg altid for at rense og oplade dem. Jeg rengøre dem bland andet med vand og eukalyptus olie derefter ligger jeg dem i sollys eller månelys alt efter hvilket stjernetegn de korrespondere med. Når mine krystaller er rene og opladte, placerer jeg dem rundt om i mit hjem.

Du kan selv prøve at projektere og manifestere din egen energi i hjemmet ved at ”programmere” dine krystaller med en bestemt hensigt ved at meditere med dem og bede om deres hjælp og så placere dem et særligt udvalgt sted i dit hjem. Vis du ikke har nogle krystaller i hjemmet så skriv kvarts og Ametyst øverst på din liste.

Kvarts er en meget alsidig krystal, Kvarts kan absorbere, forstærke, omdirigere og balancere din energi. Kvarts kan også rense andre krystaller og sig selv ved at fjerne negativitet og urenheder. For eksempel så har Kvarts også en særlig egenskab kaldet piezoelektricitet, hvilket betyder at den kan omdanne elektrisk energi til mekanisk energi og omvendt. Det er intet mindre end magisk. Jeg bruger kvarts til at beskytte mig mod onde ånder ved at skabe et hvidt lysskjold omkring mit hjem. Kvarts kan også hjælpe mig med at forbinde mig med mine åndelige guider og engle. Samtidig er Kvarts krystallens energi også den jeg bruger når jeg skal tyde tarot og aflæse horoskoper.

Ametyst er en smuk lilla krystal, der er forbundet med det tredje øje og kronchakraerne. Ametyst kan fremme intuition, visdom, fred og åndelig bevidsthed. Ametyst kan også rense din energi ved at omdanne negativ energi til positiv energi. Jeg bruger ametyst til at beskytte mig mod onde ånder ved at skabe en lilla flamme omkring mig, du kan også visualisere at du står badet i lilla lys og opleve en utrolig dybfølt ro. Ametyst kan også hjælpe med at slippe af med frygt, angst og stress. Ametyst kan med stor fordel placeres i nærheden af elektronik for at fjerne eletrostøj.