Sådan får du det bedste ud af Eclipsen denne weekenden

Sådan får du det bedste ud af Eclipsen denne weekenden

Weekenden er en tid til at slappe af, nyde livet og forkæle dig selv. Men hvordan kan du gøre det endnu bedre når der er en smuk delvis måne ecpilse eller måske endda en super blå måne på himlen?

1. FIND ET GODT STED AT SE

Den Delvise måne ecpilse finder sted på fredag d. 14 oktober kl.20:00 dansk tid. Det betyder at du skal finde et sted hvor du har en klar udsigt til østhimmelen. Du kan enten se ecpilsen hjemmefra hvis du har et vindue eller en altan mod øst eller du kan tage ud i naturen eller i byen og finde et åbent område, hvor der ikke er for meget lysforurening eller skyer.

2. GØR DET TIL EN HYGGELIG OPLEVELSE

Eclipsen varer kun omkring 30 minutter men det betyder ikke at du skal skynde dig at se den og så hurtigt gå videre med dit liv. Du kan gøre ecpilsen til en hyggelig oplevelse ved at dele den med nogen du holder af eller ved at gøre noget ekstra godt for dig selv.

Du kan for eksempel invitere din familie, venner eller kæreste til at se delvis måne ecpilse sammen med dig og lave en lille picnic eller fest med snacks og drikkevarer.

Hvis du foretrækker at se delvis måne ecpilse alene kan du stadig gøre det til en speciel oplevelse ved at lytte til noget afslappende musik, tænde nogle stearinlys eller røgelse og måske lave en ønskeseddel med en vision af dine drømme og mål. Det er selvfølgelig vigtigt at du gør noget du holder af.

3. BRUG OPLEVELSEN SOM INSPIRATION TIL DIN WEEKEND

En måne eclipse er ikke bare et flot syn, men også et symbol på forandring og fornyelse. Jeg tror at ecpilser har en helt særlig magisk kraft der kan hjælpe dig med at slippe af med det negative og tiltrække det positive i dit liv. Uanset om du tror på det eller ej, kan du bruge ecpilsen som inspiration til din weekend og din kommende uge.

Du kan for eksempel bruge resten af fredagen til at reflektere over dit liv og gøre status over dine styrker og svagheder, dine succeser og fiaskoer, dine glæder og sorger. Du kan også skrive ned, hvad du vil ændre eller forbedre i dit liv, hvad du vil opnå eller lære, hvad du vil give slip på eller tilgive.

Du kan så bruge lørdagen og søndagen til at handle på dine tanker og følelser fra fredagen. Du kan starte med noget småt og konkret som at rydde op i dit hjem eller dit hoved, sortere dine ting eller dine tanker, smide noget væk eller sige noget fra. Du kan også gøre noget større og mere ambitiøst, som at starte på et nyt projekt eller hobby, tilmelde dig et kursus eller en workshop, søge et nyt job eller en ny uddannelse.

Det vigtigste er at du bruger weekenden til at gøre noget der gør dig glad og tilfreds, noget som giver dig en god energi til at tage med ind i den nye uge.

En delvis måne ecpilse opstår når kun dele af månen rammer umbraen som er Jordens helskygge. Her vil det se ud som om den del der er i umbraen er væk og det vil ligne at der er taget en bid af Månen.