Tarot og Astrologi

Tarot og Astrologi

Jeg har altid brugt Tarot som en nøgle, hvor det rigtige spørgsmål får stjernerne til at give et præcist svar. Tarot har derfor altid for mig været forbundet med astrologi, da hvert kort har en planetarisk, zodiakal eller elementær tilknytning.

For eksempel er Kejseren-kortet forbundet med Vædderen-stjernetegnet, som er et ildtegn. Kejseren symboliserer autoritet, struktur, kontrol og faderlighed. Kejseren repræsenterer også den maskuline energi og viljestyrke. Hvis du trækker dette kort i en læsning, kan det betyde, at du har brug for at udvise lederskab, disciplin og ansvar i dit liv. Det kan også betyde, at du har en stærk personlighed og en passioneret natur.

Du kan selv prøve at bruge tarot til at udforske dit fødselshoroskop, der er et kort over himlen på det tidspunkt du blev født. Her kan du trække et kort for hvert hus i dit horoskop som repræsenterer forskellige områder af dit liv, såsom identitet, kommunikation, karriere og relationer. Jeg håber at du ligesom mig kan se det smukke i samspillet mellem astrologi og tarot.