Løvens port

Løvens port

Den 8. august hvert år åbner sig en særlig portal som i astrologien kaldes “lions gate” eller løvens port. Det er en tid hvor solen er i løvens tegn og Sirius er den klareste stjerne på himlen og står i linje med Orion-bæltet. Dette skaber en kraftfuld forbindelse mellem jorden og himlen, som kan hjælpe os med at opnå en større selvrealisering.

Fænomenet “lions gate” er et relativt nyt begreb der er opstået i det 21. århundrede, da internettet gjorde det lettere at dele og sprede astrologiske og spirituelle ideer. Jeg synes det simpelthen er så fantastisk at vi kan opleve de her små vidundere i fællesskab.

Når jeg bruger tarot i forbindelse med “lions gate” kan vi udnytte den ekstra energi og det helt særlige klarsyn som denne portal bringer. Her kan vi stille de dybere spørgsmål om hvad der har indflydelse på vores livsmission, vores kreative udtryk og vores spirituelle vækst.

Ved at bruge tarot i forbindelse med “lions gate” kan vi sammen åbne os for de guddommelige beskeder og tegn som universet sender os. Netop nu kan vi også aktivere vores intuition og indre visdom som kan lede os mod en bedre forståelse af os selv.