Du kender det sikkert

Forår er kommet, og i kender det garanteret, haven alt pibler frem, blomster, og alt det vi ikke selv har bestem skal være i vores have, græsset gror som var det på en racebane.  Jeg har en rimmelig stor terrasse med fliser, og ja der kommer hvert vinter alger, så min dag i dag er gået med at give den algefjerner, det vil sige faktisk først her sent, fordi det hjælper jo ikke når solen brænder det væk. Så skal det bare virke, og så kommer det jeg elsker mest, lege med vand, beklager men jeg bliver nok ikke voksen, hvorfor skal alt være så kedelig og strengt. Men tilbage, højtrykrenser og så bare fuld power på.

Men jeg nyder haven, krukkerne med forårsblomster, der pynter, og ikke mindst mit tulipantræ der er sprunget ud, det er så smukt, så er forår kommet, desværre kun kort det blomstre.  Blommetræet der blomstre, smiler naturen er nu skøn, og så kraftfuld.

Hvad med jer? Nyder i jeres have, altan eller hvor i nu nyder foråret?

Nå kan i have en god weekend