Dagens kort 24.04.22

Dagens kort, handler om at være dig selv tro, give slip i det du ikke kan kontroler. Lad dig ikke styre af andre eller af vaner. Men stå op for dig selv følg dit hjerte. I det du giver slip i kontrollen, vil tingen flyde meget letter, så det som ofte ikke altid, men ofte holder os tilbage er kontrollen, at vi som mennesker gerne vil vide hvad der sker i vores liv. Men det er bare ikke altid vi kan kontroller, lige meget hvad vi gør, så hvorfor er det vi bliver ved med at kæmpe, hvad er det som gør at vi ikke giver slip. Er det angsten for at miste? Eller for ikke at være god nok?

Angsten for at miste tror jeg alle kender, men det eneste vi ikke er bange for er at miste os selv, rigtigt mange ofre sig selv for kærligheden, familien, jobbet og nogen for vennerne, men hvorfor? Fordi du ikke tør stå ved dig selv, og det er lettest? Andre lægger en maske/bygger en mur, med andre ord lægger de en blokade for at tingen kan flyde, oftest lægges den for at beskytte, men er den nødvendig, eller lukker den dig og dine følelserinde.

 

Så dagens kort beder dig om at give slip i kontrollen, stå som den smukke person du er, og stol på dig selv, og giv slip.