Nymåne og så?

Nymåne og så?

Jeg er en af dem som tænker meget tingende igennem, og det med månen og dens kraft, er en af de ting jeg har tænkte på, tror du på lige som jeg at månen har indflydelse på alt her på jorden? Kan du mærke på din krop når det er nymåne eller fuldmåne?  Måske sover du dårligere?

Hvis vi nu går lidt vider i tankerne kroppen er delt op i ying og yang, Feminin og maskulin. Hvad nu hvis jeg siger at månen er den feminine og solen den maskuline hvad tænker du så?  Se på at månen er en cirkel, lige som livet er en livscirkel, at gå i ring, cyklus

Hvis vi nu tager fuldmåne der ved vi alle at solen skinner på månen bare fra den anden side af jorden, og uden solen ville månen ikke skinne. Så månen er i sige selv mørk,  som kan afspejle det vi alle ønsker at skjule væk i os selv, så når mange astrologer skriver at månen vil rive op i dit indre, ja så har de faktisk ret, fordi dens energi er fantastisk til at få os til at se ind i os selv, og sommetider skabe magi. Det er her du høster og afslutter det du har manifestret, renser ud, giver slip og måske endda ændre kurs.

Men hvad så med nymånen,  jo det er her du sår frøene , den nye begyndelse. Det er her man kan sige at jorden trækker sine safter og krafter retur igen til rødderne, få jordforbindelsen mærk dig selv, vær i dig selv. det er også her du ser alt det du fik udretter/opnået.

Så når vi nu snakker om nymåne manifestering, så tænk de 4 elementer med ind, luft, jord, ild og vand, så når i sætter jeg for at lave jeres manifestering, at i har alle 4 elementer med. Og det behøver ikke være vildt, en blomst i en vase (jord/vand) et tændt  stearinlys (luft/ild) i kan også bruge mange andre ting det er kun jer der sætter grænsen så længe det er indenfor de 4 elementer. Hvis i vil gå hele vejen så sæt de 4 elementer på noget der rundt livs cyklus, det kan være et fad, en tallerken hvad du nu lige har.