Verden.

Verden.

Verden er det sidste kort i Tarotkortets store arkaner og repræsenterer færdiggørelse, opfyldelse og resultater. Det viser en figur omgivet af en laurbærkrans, der holder to stave eller stave med fire symboler, der repræsenterer de fire elementer jord, luft, ild og vand i hvert hjørne. Figuren fortolkes ofte som et symbol på integrationen af alle disse elementer i en harmonisk helhed og den endelige realisering af ens formål og potentiale.

I JoJo’s Bizarre Adventure er The World også navnet på den vigtigste antagonists, Dio Brandos, stand. Standen har evnen til at stoppe tiden i nogle få sekunder, hvilket giver brugeren en betydelig fordel i kamp. Men som mange af standerne i serien afspejler den også brugerens personlighed og ønsker, og Dios ambitioner om verdensherredømmet afspejles i hans standers overvældende kraft.

Alt i alt kan The World ses som et symbol på både personlig og universel fuldkommenhed og præstation, men også som en påmindelse om at være opmærksom på sine egne ønsker og ambitioner og at bruge magt ansvarligt.