Manifestering

Manifestring kunsten at kunne sende ens dybeste ønske ud og give slip, hvordan og virker det?

Jeg benytter mig selv af manifestering, jeg går dog ikke så meget op i om det er fuld eller nymåne. Vi kan jo faktisk manifester når vi føler for det, grunden til mange bruger månen er på grunden af energierne oftes er stærkere der.

Jeg personligt har min egen lille måde at gøre det på, jeg sidder på gulvet ved brændeovnen, beder min guider være tilstede, det hvidelys,  samt eftersom jeg ofte arbejde meget med Michael, så beder jeg ham være tilstede. Jeg har papir og blyant ved min side.

Jeg tænker så tilbage, hvad var det jeg sidst ønskede hjælp til, og nej jeg har ikke mange punkter ofte kun 2, da jeg gerne vil holde fokus på få ting af gangen.

Virker det, for mig gør det her et eksempel  for cirka 6 måneder siden startede jeg på at manifester at jeg gerne vil udleve min drøm og leve af at hjælpe andre, via min clairvoyance og andre muligheder.

Jeg bad dem om at hvis det virkelig var min vej frem, at de ville hjælpe mig, vise mig vejen. Jeg er ikke den som når jeg ser en fjer på min gå tur med det samme tænker det er et signal, nej tak der skal mere til. Men en dag  er jeg inde og tjekke job på nettet og der ser jeg Clairovyant24 mangler lige mig, så jeg søger og wupti så var den på plads, jeg stod og kunne ikke helt forstå det, hvad skete der her, men okay jeg havde jo selv bedt om det, jeg var glad og ydmyg på samme tid. Men det stopper ikke her, for så bliver jeg ringet op bliver tilbudt denne blog.

Ja det har taget godt 6 måneder at komme hertil, ved hver manifestering, takker jeg for hvor jeg står og deres hjælp, på den læring jeg har været igennem, og skal igennem.

Jeg er meget bevidst om når jeg manifester hvad der ligger bag mit ønske, i dette tilfælde er at jeg elsker at guide andre, og elsker at arbejde med den åndelig verden. Samt den udvikling der ligger i den for mig. Det er alt sammen noget jeg lægger vægt på, det er ikke for mit eget ego, så som flere penge nu tak 😉 Men det kommer fra mit hjerte.

Jeg skriver altid min manifestering ned, så jeg husker den, til næste gang.

Hvordan giver jeg slip, uhh set det er min udfordring jeg er af stjernetegn jomfru, det med ikke at vide hvad der sker, ikke kunne sætte mit eget sejl, det er en udfordring,  men jo mere jeg har brugt det og jo mere jeg kan se ting lykkes for mig, jo letter bliver det.

Jeg håber du kunne bruge min lille historie om hvordan jeg manifester, og måske det har givet dig lyst til at prøve det.