Hvor vigtigt er jordforbindelsen?

Vi høre det ofte, du mangler jordforbindelse, naturen kalder på dig, du mærker ikke dig selv, ja jeg kunne blive ved.

Men hvor vigtig er jordforbindelsen, er den så vigtig?

Vi kan nok godt alle blive enige om at et chakra er et hjul, som gerne skal køre ubesværet rundt. Rodchakraet, er flot rød som en valmue, og sidder forenden af rygsøjlen.

Hvad gør den så godt for, er det kun jordforbindelse, jamen hvad gør den så?

I dit rodchakra ligger lugtesansen, kreativitet og ikke mindst seksualitet. Okay jamen det er jo til at forstå er det så bare det? Nej, så let er det ikke. For er dit chakra ikke i balance, så er det helbredet det kan gå ud over.  Du kan have svært ved at finde din  indre ro. Sidst og ikke mindst kan et  svækket Rod chakra gøre at vi fokusere meget på materielle ting.

Men hvad så hvis det er i balance?

Når det er i balance vil du have en indre styrke og sundhed, du vil have en følelse af at livet går din vej. Du er herre i dit eget liv, og du ved hvor du vil hen i livet.

Men hvordan får man det så i balance hvis det ikke er det, eller holder det i balance, jo naturen elsker at hjælpe her, så ud i have eller gå en tur. Der er også dem som elsker at mediter og den vej går de ind og mediter på rodchakraet.  Der er også flere steder på youtub hvor man kan finde hjælp, personligt så elsker jeg en bestemt, jeg vil gerne dele den med jer, men inden i får linket, skal jeg advare jer, jeg har 1 gang hørt den en aften hvor jeg var lidt flad, og det gør jeg ikke igen, for jeg sov ikke den nat.

men i får linket her Quick 11 min. Chakra Tune-up with Himalayan Singing Bowls w/Time Stamps. All 7 Chakras Healed! OM! – YouTube  , det er kun 11 minutter, så det burde man nok kunne finde tid til bare 2 gange i ugen.

god fornøjelse.