Dagen i dag

Som i ved har vi lige haft Nymåne, og jeg manifesterede mit firma, flere kunder. Så i dag måtte jeg tidlig op for kl 06 dansk tid, startede første session hos min coach.

Sov dårligt, så et lang bad inden den online session var nødvendigt. Men der sad jeg så, hvad var det jeg havde meldt mig til, og hvad kunne hun tilbyde mig.

Hun startede med at snakke om de forretninger hvor kunderne kommer igen, såsom ved psykolog, coache osv. Men hvor stop lige, for hvor var jeg lige der, jo jeg har da fast kunder, men det er jo ikke 1 gang i måneden, måske 2 gange i alt på 1 år. Der var hun ved at miste mig, for det hun snakkede om gav slet ingen mening. Men jeg kan være ret stædig, og jeg havde jo lige som sat mig et mål, og hvis jeg sagde nej til denne hjælp nu, sagde jeg måske også nej til mit mål. Så jeg bed tænderne sammen, og skrev til coachen at der var jo nogen hvor kunderne ikke bare kom igen, og hun også ville tænke det med ind.

 

Og wupti så kom der små guldkorn jeg kunne høste og nu lege med på alle mine platforme.

Men også en spændende gruppe fordi vi står så forskellige steder, jeg har mange platforme jeg er på, andre er slet ikke på nogen og skal først til at starte.

Vi skulle lave en videopræsentation og lægge op i vores gruppe, det var for mange grænse overskridende, og jeg kan sagtens følge dem, for jeg har selv stået der. Nu er det for mig blevet bedre men er bestemt ikke der hvor jeg vil sige så køre det. Men det gør bare at virkelig kan lære af hinanden og ikke mindst guide hinanden. Så jeg er glad for jeg var stædig og blev hængende lidt længere.