Bare giv slip.

Bare giv slip.

 

Jeg har altid været en person, der bekymrede mig om alt. Om fortiden, om fremtiden, om hvad andre tænkte om mig, om hvad jeg skulle gøre med mit liv, nogle gange om vind og vejr.

En dag besluttede jeg at prøve noget nyt. Jeg havde hørt om hypnose som en måde at ændre ens tankemønstre og slippe af med negative følelser. Jeg var skeptisk, men også nysgerrig. Jeg bestilte en tid hos en hypnotisør som en ven havde anbefalet.

Da jeg ankom til hans kontor, blev jeg mødt af en venlig mand, der smilede og hilste på mig. Lad os bare kalde ham Peter, han ville gerne hjælpe mig med at komme af med alle de ligegyldige bekymringer og opnå en positiv forandring i mit liv. Han bad mig om at sætte mig i en behagelig stol eller egentlig bare hvor jeg havde lyst, slappe af og lytte til hans stemme.

Han begyndte at tale til mig med en rolig og blid tone. Han sagde, at jeg skulle forestille mig, at jeg var på et smukt sted i naturen. Et sted, hvor jeg følte mig tryg og glad. Han beskrev det sted i detaljer, så jeg kunne se det for mit indre blik.

Han sagde så, at jeg skulle forestille mig, at jeg stod foran en gangbro, der førte over en flod. På den anden side af broen var der et lysende skilt, der sagde “FRIHED”. Han sagde, at det var mit mål at nå over broen og føle friheden i mit hjerte.

Men der var et problem. Jeg havde stadig min store rygsæk på ryggen. Og den var så tung, at den gjorde det svært for mig at gå over broen. Han sagde, at rygsækken repræsenterede alle mine gamle bekymringer og byrder. Alt det, der holdt mig tilbage fra at være lykkelig.

Han sagde så, at jeg havde muligheden for at slippe af med rygsækken. Alt hvad jeg skulle gøre var at åbne den og tage stenene ud en efter en. Hver sten symboliserede en bekymring eller et problem, som jeg ikke længere havde brug for. Han sagde, at jeg skulle sige højt, hvad hver sten stod for, og så kaste den i floden.

Jeg begyndte langsomt at gøre det. Jeg åbnede min rygsæk og tog den første sten ud. Den var stor og sort. Jeg sagde: “Denne sten er min frygt for ikke at være god nok”. Jeg kastede den i floden og så den synke ned i vandet.

Jeg tog den næste sten ud. Den var rød og spids. Jeg sagde: “Denne sten er min vrede over min ekskæreste”. Jeg kastede den i floden og hørte et plask.

Jeg fortsatte med at tage stenene ud en efter en. Nogle var små og grå, andre var store og farverige. Jeg sagde: “Denne sten er min skyld over at have svigtet mine forældre”. “Denne sten er min skam over at have fejlet i skolen”. “Denne sten er min sorg over at have mistet min bedste ven”. “Denne sten er min jalousi over min søsters succes”. “Denne sten er min frustration over mit job”. “Denne sten er min usikkerhed over mit udseende”. Og så videre.

Med hver sten jeg kastede i floden, følte jeg mig lettere og lettere. Min rygsæk blev mindre og mindre. Til sidst var der ingen flere sten tilbage. Min rygsæk var tom.

Jeg følte mig fri. Jeg følte mig glad. Jeg følte mig klar til at gå over broen og nå mit mål.

Jeg rejste mig op fra stolen og gik mod broen med et smil på læben. Jeg så på skiltet, der sagde “FRIHED”. Jeg trådte på broen og begyndte at gå over den.

Jeg hørte Peter sige: “Du har gjort det. Du har givet slip på dine gamle bekymringer. Du har fundet din frihed. Du er nu en ny person. En person, der kan leve i nuet og nyde livet. En person, der kan være glad”.

Jeg nåede den anden side af broen og følte en bølge af glæde og fred skylle over mig. Jeg takkede Peter for hans hjælp og sagde farvel til ham. Jeg gik videre med mit liv med en ny følelse af håb og optimisme.

Det var min oplevelse med hypnose. Det var en af de bedste ting, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det ændrede mit liv til det bedre og kan varmt anbefales.

 

Bare giv slip på skidtet.